BELÉPÉS


Felhasználónév:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó | REGISZTRÁCIÓ

Üzleteink

TOTAL GYROS
Az üzlet közvetlen telefonszáma: +3620/803-01-13

Nyíregyháza, Vay Ádám krt 4-6
(az Univerzum üzletház földszintjén)

Nyitvatartás:
Hétfő-Csütörtök: 07 - 22
Péntek-Szombat: Non-stop
Vasárnap: 11 - 22

Ha az Univerzum előtt jársz és megkordul a gyomrod, ugorj be hozzánk! Előtted készítjük a kedvenc ételedet a legfrissebb alapanyagokból. Könnyedén parkolhatsz az üzletház előtt vagy mögött.


TOTAL PIZZA
Az üzlet közvetlen telefonszáma: +3620/318-74-24

Nyíregyháza, Család u. 96.

Nyitvatartás:
Hétfő-Szombat: 10 - 22
Vasárnap: 11 - 22

Pár éve kezdtük üzemeltetni pizzériánkat. A Család utcán, a Penny Markettel szemben egy hangulatos helyiségben várunk. Nem nagy, de nem is olyan kicsi, hogy ne tudnál bizalmasan vagy meghitten beszélgetni pároddal vagy a család többi tagjával. A pizzák mellett saláták, tészták, de tányéron felszolgált gyrostálak is színesítik az étlapot.


TOTAL SALÁTA- ÉS GRILLBÁR
Az üzlet közvetlen telefonszáma: +3620/427-00-60

Nyíregyháza, Vay Ádám krt 4-6
(az Univerzum üzletház földszintjén)

Nyitvatartás:
Hétfő-Csütörtök: 10 - 20
Péntek: 10 - 21
Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

A Totál Saláta – és Grillbárt nemrégen nyitottuk pár lépésre a Total Gyros-tól. Már a gyros-ostól is ráláthatsz a nyílra, ami a salátáshoz vezet. A kínálatot azoknak alakítottuk ki, akiknek nem mindegy, hogy mennyi kalóriát visznek be a szervezetükbe. Halak, csirkék, - természetesen - saláták és menük is várnak! Vagyis egy jó ebédre is várunk! Garantáltan jól laksz!


Rólunk

Éhes vagy? Kipróbáltál már egy csomó helyet, de sehol sem kaptad meg a pénzedért azt, amire számítottál? Nem ízlett az étel vagy esetleg a fél fogadra sem volt elég? Gyere a TOTAL GYROSBA! Tudjuk, hogy elcsépelt duma, de manapság nem mindenkire jellemző az, mint ami ránk: NÁLUNK tényleg TE VAGY AZ ELSŐ!!!

Ha bejössz hozzánk, fiatal, dinamikus és baráti kiszolgálásra találsz, és nem utolsó sorban kellemes környezetben fogyaszthatod el gyrosodat. És, ami a lényeg! Megtalálsz itt mindenféle gyrost, amit csak szeretnél. Nem vagy nagyétkű? Válaszd a kistálat! Vagy ha annyira éhes vagy, hogy legszívesebben az asztalt is megrágnád? Jöhet a nagytál! Nem főzött az Ősöd vagy a párod, de mégis házias ízeket szeretnél? Kóstold meg a rántott húst, amit azzal szolgálunk fel Neked, amire éppen a legjobban fáj a fogad! Ha pedig különlegességet szeretnél: kérd a saslikot!

Akár napszaknak megfelelően is rendelhetsz tőlünk, ha valami könnyűvel akarod indítani a napod!

Bármelyiket is választod, biztos lehetsz benne, hogy nem maradsz éhes! Mi nem sajnálunk az ételekből semmit, legfőbbképp a húst nem. Célunk úgy tökéletesíteni a gyros - készítés technológiáját, hogy Te minél elégedettebb legyél.

Az eddigi visszajelzések is azt igazolják, hogy vendégeink nemcsak a gyros ízvilágát, de a mennyiségét is nagyon szeretik.

Térj be hozzánk vagy RENDELJ ONLINE!!!

Ezek után már csak egy feladatod van: élvezni a Te ízlésednek megfelelően készített igazi gyrost.

Csak aztán bírd megenni…!!!